​Årsmöte

​Digitalt ​årsmöte ​söndagen den ​​23/1 kl. 18.00 på Zoom.

​Söndagen​ den ​​​23/1 kl. 18.00 kommer ​vi ​ha ​​årsmöte via Zoom​, ​​där bland annat årsberättelsen kommer att presenteras.


Du behöver anmäla sig i förväg för att vara med på mötet, läs mer om hur ​längre ner på sidan.​ Anmäl dig senast ​​lördagen den ​​​​22/1 kl. 1​​​​​8.00.


​Om du anmält dig, men inte fått något mail med Zoom-länken senast kl. 15.00​ den ​​23/1, titta i din Skräppost-mapp, det kan hända att mailet hamnat där. Om du inte hittar det där, skicka ett sms med ditt namn, födelsedatum (ej fyra sista) och mailadress till 0707-718451, så ser vi till att du får länken ​under eftermiddagen innan ​mötet börjar.


Anmälan

När du anmäler dig är det viktigt att du anger ditt namn och födelsedatum (ÅÅ-MM-DD), så att vi kan verifiera att du är medlem i församlingen. Du kommer även att behöva ange din mailadress, detta för att vi ska kunna skicka en länk till Zoom-mötet till dig.


Då vi vid de tillfällen vi har omröstningar bara kan ta in en röst per uppkopplad enhet på Zoom-mötet, rekommenderar vi er som är flera från samma hushåll att om möjligt anmäla er separat och använda varsin enhet (som t.ex. varsin mobil eller en dator + surfplatta). Om man tycker att det känns okej att lägga en gemensam röst går det självklart också bra!


När du anmält dig kommer du först få ett automatiskt bekräftelsemeddelande om att din anmälan mottagits. Zoom-länken kommer skickas till dig när mötet närmar sig och vi kunnat verifiera ditt medlemskap. ​


Om du är osäker på om din anmälan kommit fram eller om du behöver hjälp med att anmäla dig, vänligen kontakta expeditionen på info@frolunda.pingst.se.


​Mötet startar officiellt kl. 1​​8.00, men vi försöker ha Zoom-rummet öppet ​en stund innan så att alla hinner ansluta. (Observera att det inte går att testa länken innan Zoom-rummet öppnats.)


Lite längre ner på sidan ​finns ett par videor med instruktioner för hur ​man ansluter till ett Zoom-möte.Anmäl​ dig här!

Anmälan är stängd.
Insert Content Template or Symbol