​Anmälan gudstjänster

Datum/Tid Evenemang
27 september 2020, 11:00–12:00 Avtackningsgudstjänst kl 11 (35 platser kvar)
27 september 2020, 13:00–14:00 Avtackningsgudstjänst kl 13 (46 platser kvar)

​Vi har nu glädjen att inbjuda till gudstjänst på plats i kyrkan igen​. Vi kommer att ha två gudstjänster varje söndag framöver, en kl. 11.00 och en kl. 13.00. (Gudstjänsten kl. 11.00 kommer även att live-sändas på vår YouTube-kanal.)

Du behöver föranmäla dig
Då restriktionerna kring antal fortsatt gäller, får vi ta in max 50 personer per samling. Du behöver därför föranmäla dig för att kunna komma. ​​Längst ​upp på denna sida väljer du vilken av gudstjänsterna du vill gå på och fyller sedan i namn och kontaktuppgifter. ​

(Om du medverkar i gudstjänsten behöver du inte anmäla dig, då ​medverkande enligt Polismyndigheten ​inte räknas ​in i antalet om max 50 deltagare).

Gudstjänstens upplägg
Gudstjänsterna både kl. 11.00 och kl. 13.00 kommer att ha samma innehåll, med samma predikant och lovsångsteam. Varje gudstjänster kommer vara en timme lång, så att vi hinner tömma lokalen innan nästa gudstjänst. Därför kommer det under september inte heller erbjudas något kyrkfika efter gudstjänsten. Tänk också på att komma i god tid, då parkeringsmöjligheterna är begränsade p.g.a. ombyggnation. Om parkeringen är full hänvisar vi till Frölunda Torgs parkeringar.

Söndax
Det känns även jätteroligt att få välkomna alla barn till Söndax på våra 11-gudstjänster. För att kunna genomföra detta så gäller ingång via baksidan till Söndax. Föräldrar som lämnat barn går tillbaka samma väg på utsidan och går in till gudstjänsten via huvudentrén, om man har anmält sig till den. Ingen anmälan krävs till Söndax.


Vi följer de rekommendationer som finns!
Självklart gäller fortfarande Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hur vi minskar smittspridningen. Vi kommer märka upp i bänkarna var man kan sitta, så att avstånden hålls​. Värdar kommer även att finnas på plats för att se till så det inte uppstår trängsel.

Kom bara om du är helt frisk! Tillhör du en riskgrupp rekommenderar vi dig att stanna hemma, för din hälsas skull. Om du är sjuk, tillhör en riskgrupp eller av annan anledning inte kan komma, är du istället välkommen att delta i gudstjänsterna via våra webbsändningar kl. 11.00. Webbsändningarna kommer att fortsätta hela hösten, så att den som inte kan delta på plats ändå kan vara med på gudstjänsten.

Vi följer utvecklingen kring rekommendationer och antalsrestriktioner. Vi kommer med uppdaterad information om detta på ​här ​hemsidan om läget skulle ändras.


​Om du behöver avboka p.g.a. sjukdom

​Skulle man bli sjuk efter att man anmält sig kan avanmäla sig t.o.m torsdag kl. 15.00 genom att maila till info@frolunda.pingst.se eller ringa till expeditonen på 031-450451 (om du inte hinner innan dess är det ingen fara, men din plats kommer inte kunna fyllas av någon annan). ​Om du mailar; skriv ”Avanmälan gudstjänst” i ämnet och ​i meddelandet vilken gudstjänst ​​​du vill avanmäla ​dig ifrån​. Det är viktigt att man skickar från den mailadress man angett när man anmälde sig eller att man i alla fall skriver i meddelandet vilken mailadress det var, så vi vet vem det gäller. Det är bra om man kan avanmäla sig så snart som möjligt när man vet att man inte kan komma, så att någon annan kan få chansen till den platsen istället.