​Friskvård för äktenskapet

​– Bygg en god relation för livet

En äktenskapskurs med start lärdagen den 2/10 kl. 10.00
Varannan lördag, totalt fyra tillfällen.

Kursen vänder sig till er som har starka förhållanden och för er som kämpar, oavsett om ni är i en relation med sikte på äktenskap, är nygifta eller varit gifta flera år.

Kursens syfte är att ge verktyg för att bygga en stark och livslång parrelation.

Vi möts vid fyra tillfällen, tre timmar per gång där vi börjar med att fika tillsammans. Under kursen tar vi upp olika ämnen som hör relationen och äktenskapet till.

Exempel på ämnen:

• Kommunikation

• Familjerelationer

• Andaktsliv

• Ekonomi

• Sex och samlevnad

Ni som par får uppgifter att samtala kring i enrum. Er integritet är viktig, det förekommer därför inga gruppsamtal och ni redovisar inte något om er relation.

Vi hälsar alla välkomna till en rolig, spännande och väl investerad tid som stärker er relation.


Gunilla och Bengt Holm

​Anmäl ditt intresse här!

Mer info kommer till anmälda när kursen närmar sig.

Anmälan Äktenskapskurs

Läs mer om hur Pingstkyrkan lagrar och använder personuppgifter du delar med oss.

Pingstkyrkan Västra Frölunda behandlar de personuppgifter du anger i samband med anmälan för att kunna administrera ditt deltagande.

Vi lagrar dina personuppgifter till dess evenemanget ägt rum, vilket görs för att möjliggöra kontakt med dig.
Du har rätt till tillgång och information om hur vi behandlar dina personuppgifter, att få felaktiga uppgifter rättade (hör gärna av dig när dina uppgifter ändras), överflödig information begränsad, ogrundad behandling raderad och rätt att få dina personuppgifter flyttade.

Som registrerad har du rätt att kontakta datainspektionen (www.datainspektionen.se) om du vill lämna klagomål. Vill du använda dina rättigheter eller har funderingar om hur vi behandlar dina personuppgifter, vänligen kontakta Expeditionen, gärna via mail till; info@frolunda.pingst.se