Nästa steg

Vill du veta lite mer om vad det innebär att bli en del i vår församling så ta chansen att anmäla dig till den träff vi kallar ”Nästa steg”.

In i församlingen och in i funktion

Under träffen kommer du få möta några av församlingsledarna som kommer berätta mer om vad vi som församling tror på och står för och hur församlingen är uppbyggd och fungerar. Träffen är även ett bra tillfälle för dig som vill komma i funktion att få mer info om var du kan få utrymme att bidra med det du har att ge. Välkommen att anmäla dig!

När?

​5/4 efter gudstjänsten, ca​ kl 13.00–14.00.​​

​Anmälan

Anmälan Nästa Steg

Läs mer om hur Pingstkyrkan lagrar och använder personuppgifter du delar med oss.

Pingstkyrkan Västra Frölunda behandlar de personuppgifter du anger i samband med anmälan för att kunna administrera ditt deltagande.

Vi lagrar dina personuppgifter till dess evenemanget ägt rum, vilket görs för att möjliggöra kontakt med dig.
Du har rätt till tillgång och information om hur vi behandlar dina personuppgifter, att få felaktiga uppgifter rättade (hör gärna av dig när dina uppgifter ändras), överflödig information begränsad, ogrundad behandling raderad och rätt att få dina personuppgifter flyttade.

Som registrerad har du rätt att kontakta datainspektionen (www.datainspektionen.se) om du vill lämna klagomål. Vill du använda dina rättigheter eller har funderingar om hur vi behandlar dina personuppgifter, vänligen kontakta Expeditionen, gärna via mail till; info@frolunda.pingst.se