__CONFIG_custom_menu__{"title":"","thumbnails":"off","menu":"20"}__CONFIG_custom_menu__

Söndax


När: Söndagar
Tid: ​Ca kl 11.15–12.30
Målgrupp: 4–10 år


Parallellt med församlingens söndagsgudstjänst har barnen sin gudstjänst som heter Söndax. Barnen checkas in i entrén och får med sig en lapp med sitt namn på. När gudstjänsten börjar sitter barnen med i kyrksalen. Efter en stund kommer ​ Söndax-jingeln som betyder att det är dags för alla barnen att gå ner till sina lokaler tillsammans med Söndax-ledarna.

 

Där startar Söndax med storsamling, en kortare gemensam samling och sen delar vi upp oss i två grupper. Den yngsta gruppen, Lemurerna, är för alla barn 4​–6 år. Den ​äldre gruppen, Zebrorna, är för dem som har börjat 1:a klass tom 4:e klass. 


I grupperna lyssnar vi till dagens bibelberättelse, pratar om den, leker och har en kul stund tillsammans. Vi avslutar Söndax med att fika innan vi går upp igen.


För dig som är yngre finns ett lekrum bredvid kyrksalen, där du kan få leka under förälders uppsyn.


Vi ser fram emot att få träffa dig, vi ses!
/Ledarna för SöndaxVill du som förälder vara med i en sms-grupp där du får reda på vad vi pratat om på Söndax och ​Utforskarna? Fyll i formuläret nedan!


Sms-grupp Söndax-info
Samtycke *
Läs mer om hur Pingstkyrkan lagrar och använder personuppgifter du delar med oss.

Pingstkyrkan Västra Frölunda behandlar de personuppgifter du anger.

Vi lagrar dina personuppgifter till dess att du ber oss ta bort dig från listan, för att möjliggöra kontakt med dig.
Du har rätt till tillgång och information om hur vi behandlar dina personuppgifter, att få felaktiga uppgifter rättade (hör gärna av dig när dina uppgifter ändras), överflödig information begränsad, ogrundad behandling raderad och rätt att få dina personuppgifter flyttade.

Som registrerad har du rätt att kontakta datainspektionen (www.datainspektionen.se) om du vill lämna klagomål. Vill du använda dina rättigheter eller har funderingar om hur vi behandlar dina personuppgifter, vänligen kontakta Expeditionen, gärna via mail till; info@frolunda.pingst.se

reCAPTCHA