​Uppdatera din kontaktuppgifter

​Här kan du som är medlem hos oss ​​uppdatera dina kontaktuppgifter ​genom att använda formuläret nedan. Genom att fylla i formuläret godkänner du att Pingstkyrkan Västra Frölunda ​får hantera information​en du ger oss ​för att kunna komma i kontakt med dig (läs mer om hur uppgifterna hanteras under avsnittet GDPR-info i formuläret). ​Du behöver fylla i ditt namn och ditt födelsedatum för att ​vi ska kunna identifiera vem du är och din e-postadress för att kunna skicka ett bekräftelsemeddelande till dig.

Om dina uppgifter stämmer, men du önskar få vårat veckobrev via mail, kan du registrera dig för det här.

Uppdatering av kontaktuppgifter

Adress


Läs mer om hur Pingstkyrkan lagrar och använder personuppgifter du delar med oss.

Pingstkyrkan Västra Frölunda behandlar de personuppgifter du anger här för att möjliggöra kontakt med dig i olika medlemsärenden.
Du har rätt till tillgång och information om hur vi behandlar dina personuppgifter, att få felaktiga uppgifter rättade (hör gärna av dig om dina uppgifter ändras igen), överflödig information begränsad, ogrundad behandling raderad och rätt att få dina personuppgifter flyttade.

Som registrerad har du rätt att kontakta datainspektionen (www.datainspektionen.se) om du vill lämna klagomål. Vill du använda dina rättigheter eller har funderingar om hur vi behandlar dina personuppgifter, vänligen kontakta Expeditionen, gärna via mail till; info@frolunda.pingst.se