Läger

Några gånger per år anordnar församlingen läger för barn och ungdomar. ​Håll utkik efter information här på sidan!

Våra läger sker i samarbete med Pingst Ung.


​FAMILJELÄGER 9​–11 september 

på Munkaskogsgården i Habo, vid Vätterns strand!


Det blir en helg med gemenskap, samlingar för barn och samlingar för vuxna, ​gemensamma gudstjänster, aktiviteter och lägerbål.


N​​​​är?

Fredag den 9/9 till söndag den 11/9.
Drop-in under fredagskvällen. ​(Det finns mat från kl. 18.00 och vi har samling kl. 20.00.)

Avresa på söndagen efter lunch och städning.


Pris

600:- för vuxen

300:- för barn

​Du betalar in avgiften till ​BG 309-6294, märk betalningen med "familjeläger + namn", senast den 26/8. Anmälan är bindande först när du betalat avgiften.

Frågor?

Vid frågor, maila till barn@frolunda.pingst.se.​Anmäl​an

Anmäl dig via formuläret nedan (anmälan öppnar söndagen den 12/6).

Sista anmälningsdag är 26/8.


Anmälan Familjeläger 2022
Vi önskar åka med i gemensam buss till och från lägret om sådan erbjuds. *

GDPR

Läs mer om hur Pingstkyrkan lagrar och använder personuppgifter du delar med oss.

Pingstkyrkan Västra Frölunda behandlar de personuppgifter du anger i samband med anmälan för att kunna administrera ditt deltagande. Nödvändiga personuppgifter kan komma att delas med de samarbetspartners som hjälper oss genomföra evenemanget, om några sådana finns.

Vi lagrar dina personuppgifter till dess evenemanget ägt rum eller eventuell återträff/uppföljning har skett. Med ditt samtycke kan dina uppgifter lagras för en längre tid. Det görs för att möjliggöra framtida kontakter med dig.
Du har rätt till tillgång och information om hur vi behandlar dina personuppgifter, att få felaktiga uppgifter rättade (hör gärna av dig när dina uppgifter ändras), överflödig information begränsad, ogrundad behandling raderad och rätt att få dina personuppgifter flyttade.

Som registrerad har du rätt att kontakta datainspektionen (www.datainspektionen.se) om du vill lämna klagomål. Vill du använda dina rättigheter eller har funderingar om hur vi behandlar dina personuppgifter, vänligen kontakta Expeditionen, gärna via mail till; info@frolunda.pingst.se


reCAPTCHA
Skickar