Konfirmation​

För dig som ska börja åk 8 finns en spännande möjlighet att under två terminer gå en kurs i kristen tro! ​Målet är att ge dig som konfirmand en grund att bygga vidare på.


Vad är det och för vem?

Konfirmation är som en grundkurs i kristen tro. Vi ses under ett läsår och snackar om vem Gud är, vad Bibeln säger i olika ämnen och där du har chansen att ställa alla stora eller små frågor om livet och tro. ​För dig som ska börja åk 8 (eller åk 9 och inte har gått konfirmation än). Du behöver inte sedan tidigare vara en del av vår kyrka för att konfirmera dig hos oss.


​Konfirmationsresa?
Vi bru​kar avsluta läsåret med att göra en resa till​sammans. Under läsåret planerar vi och jobbar för denna resa på olika sätt. ​Allra sist på läsåret anor​dnar vi en konfirmationsgudstjänst där vi tillsammans med släkt och vänner firar våra konfirmander avslutning.


Plats?

Konfirmation hålls av Pingstkyrkan ​i våra lokaler​ på Diamantgatan 3, Västra Frölunda. Vi ses en gång i veckan i ​ca en och en halv timme.​


När?

I början på september 202​4 bjuds alla föranmälda in till en informationsträff där vi tillsammans bestämmer vilken kväll i veckan som passar bäst. Ofta har det blivit onsdagar som blivit konfakväll.

​Kostnad?

Konfirmationsundervisningen kostar inget. Det som kostar blir ett miniläger på hösten och ett längre läger på våren. Vad det gäller lägret på hösten är det till självkostnadspris och inför resan på våren försöker vi tillsammans samla in pengar för att kostnaden inte ska bli så stor.


Frågor?

Hör gärna av dig om du har några funderingar!


Intresseanmälan

Maila eller smsa till Elin Karlman: elin.karlman@frolunda.pingst.se ​

0769-474725

Insert Content Template or Symbol