Konfirmation​

För dig som ska börja åk 8 finns en spännande möjlighet att under två terminer gå en kurs i kristen tro! Vi tar upp olika ämnen och de frågor som du funderar på för att se vad Bibeln säger om dem. Målet är att ge dig som konfirmand en grund att bygga vidare på.

Vad är det och för vem?

Konfirmation är som en grundkurs i kristen tro. Vi ses under ett läsår och snackar om vem Gud är, vad Bibeln säger i olika ämnen och där du har chansen att ställa alla stora eller små frågor om livet och tro. Målet är att du som konfirmand ska få en grund att bygga vidare på. För dig som ska börja åk 8 (eller åk 9 och inte har gått konfirmation än). Du behöver inte sedan tidigare vara en del av vår kyrka för att konfirmera dig hos oss.

​Konfirmationsresa?
Vi bru​kar avsluta läsåret med att göra en resa till ​Ungern, där vår kyrka har ett par vänförsamlingar. Under läsåret planerar vi och jobbar för denna resa på olika sätt. Målet är att få en inblick i hur det kan vara i en kyrka i ett annat land, a​tt lära oss av en annan kultur och själva hjälpa till och stötta med det vi kan!

Plats?

Konfirmation hålls av Pingstkyrkan ​i våra lokaler​ på Diamantgatan 3, Västra Frölunda. Vi ses en gång i veckan i ​ca en och en halv timme.​


​Kostnad?

Konfirmationsundervisningen kostar inget. Det som kostar blir ett läger på hösten och resan till ​Ungern. Vad det gäller lägret är det till självkostnadspris och resan till ​Ungern blir till en subventionerad kostnad.

Frågor?

Hör gärna av dig om du har några funderingar.

Kristoffer Svedstam
031-45 04 54
kristoffer@frolunda.pingst.se