Sommarn 2020!

Nu i sommar så kommer vår ungdomsverksamhet Compass att anordna 3 st get togethers och 1 övernattning.
Vi kommer att träffas 1 eftermiddag/kväll under v 28, 30 och 32. Exakt dag, plats och tid kommer inom kort att komma upp på våran Instagram @Compass_pingstvf.

Den 21–22 augusti så kommer vi ha "Compass 24h" vilket är en övernattning i kyrkan. Vi kommer att fylla dygnet med roliga aktiviteter, ungdomssamling, go mat och gött häng. Formulär för att anmälda sig finns längre ner på sidan.

Ha en trevlig sommar så ses vi när vi ses!"På samma sätt som en kompassnål alltid pekar åt norr, vill vi peka på Jesus i allt det vi gör."

Compass är samlingsnamnet för ungdomsverksamheten i Pingstkyrkan Västra Frölunda, för dig som går i åk 9 och uppåt!

Vi träffas på ​fredagar kl ​20.00.

​Under kvällen brukar vi ha någon form av aktivitet, vi fikar tillsammans och har En stund med Gud. Ibland ​har vi ett längre undervisningspass som vi brukar kalla  Bibleboost. Vissa kvällar samarbetar vi med andra kyrkor, så håll koll på schemat vad som gäller! 

Välkommen!


​COMPASS 24h

Den 21​–22 ​augusti så är det “Compass 24h”!

Ett dygn där vi startar höstterminen tillsammans!
Vi kommer hitta på roliga aktiviteter, få lyssna till bra predikan och lovsång och äta fantastiskt gott! Dygnet börjar 18:00 den 21 ​augusti och slutar 18:00 den 22 ​augusti.


Det kostar inget, men du behöver anmäla dig. Om du har frågor får du gärna höra av dig till Axel Sundström på axel@frolunda.pingst.se eller 0763-647888.


Anmäl dig här nedan! Sista anmälningsdag söndagen den 16/8.

Anmälan är stängd.