Hemgrupper

Kom med i en hemgrupp!

I ett samhälle där tillvaron snurrar allt snabbare blir de små och nära gemenskaperna allt viktigare. Pingstförsamlingen i Västra Frölunda har sedan många år tillbaka haft hemgrupper och den senaste tiden har flera nya grupper startats upp. Hemgrupperna är en viktig del av församlingen. ​

Vad är en hemgrupp?

En hemgrupp är en grupp på cirka 4-12 personer .Vi möts i hemmen, delar livet och försöker skapa trygga miljöer där vi tillsammans kan växa - både i våra relationer och i vårt andliga liv. 

För dig som är nyinflyttad eller ny i tron kan den lilla gemenskapen vara första steget in i vår församlingsgemenskap. Tillsammans kan vi hitta en grupp som passar dig.

Intresserad?

Fyll i formuläret här nedan så tar vi kontakt med dig!


Samtycke *
Läs mer om hur Pingstkyrkan lagrar och använder personuppgifter du delar med oss.

Pingstkyrkan Västra Frölunda behandlar de personuppgifter du anger i samband med anmälan för att kunna administrera ditt deltagande.

Vi lagrar dina personuppgifter till dess evenemanget ägt rum, vilket görs för att möjliggöra kontakt med dig.
Du har rätt till tillgång och information om hur vi behandlar dina personuppgifter, att få felaktiga uppgifter rättade (hör gärna av dig när dina uppgifter ändras), överflödig information begränsad, ogrundad behandling raderad och rätt att få dina personuppgifter flyttade.

Som registrerad har du rätt att kontakta datainspektionen (www.datainspektionen.se) om du vill lämna klagomål. Vill du använda dina rättigheter eller har funderingar om hur vi behandlar dina personuppgifter, vänligen kontakta Expeditionen, gärna via mail till; info@frolunda.pingst.se

reCAPTCHA