Prenumerera på våra veckobrev!

* Obligatoriskt

Pingstkyrkan Västra Frölunda kommer att använda den information du ger oss via det här formuläret för att skicka veckobrev och komma i kontakt med dig. Klicka i de sätt du vill att vi kontaktar dig på:


Du kan när som helst ändra dig genom att klicka på länken "sluta prenumerera på det här nyhetsbrevet" längst ner i de mail du får från oss, eller genom att kontakta oss via info@frolunda.pingst.se. Vi kommer att hantera dina uppgifter med respekt. Genom att klicka på knappen nedanför godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.


Får du inga veckobrev? 

Om du sedan tidigare prenumererar på våra veckobrev, men inte längre får dem kan det bero på att de hamnat i skräpposten. Titta i mappen Skräppost i ditt mailprogram och se om de finns där. Där kan du i så fall ofta välja att markera att mail inte ska hamna i skräpposten framöver. Du kan även testa att lägga till vår mailadress (info@frolunda.pingst.se) i en lista över betrodda avsändare, om en sådan inställning finns i ditt mailprogram.