HOPP FÖR LIVET – Lördag 19 oktober

Vi vill bjuda in dig till en dag med Christine Viklund!

Christine Viklund – Verksamhetsansvarig för Pingst Omsorg sedan 2017.

Christine brinner för att tala om hopp och upprättelse och har en stark tro på att om vi kan prata om det som är svårt så kan vi också hantera det. ​Christine har stor erfarenhet och kompetens inom omsorgsarbete och är dessutom en inspirerande och uppskattad talare.

09.30–12.00
Brunch - Hur pratar man som förälder om sex och relationer med sitt barn eller tonåring? 
I en värld där unga på olika sätt får höra och se sex i tidig ålder får du som förälder en viktig roll för dina barn. Men hur pratar man med sina barn och vad ska man prata om? Detta är ett seminarium för dig som förälder som vill kunna ge dina barn/ungdomar en bild på sex och relationer utifrån ett kristet perspektiv.

Kostnad för brunchen är 100kr/person, betalas på plats. 
(Har du inte möjlighet att betala får du gärna höra av dig så löser vi det.)

13.30
Seminarium 1 – Välkommen på ett seminarium om NPF, människosyn och kyrkans uppdrag.
 
Varför ska vi som kyrka tänka kring NPF-diagnoser? Kom och inspireras av ett varför! Är det viktigt för oss som kyrka och hur ska vi se på vårt uppdrag att möta alla barn. Hur skapar vi som ledare en kultur och verksamhet som inkluderar barn/ungdomar med NPF-diagnoser? Ett seminarium för dig som barnledare i kyrkan eller förälder till barn med NPF-diagnoser. 

Seminariet kostar inget, men anmäl dig så att vi vet hur många som kommer!

14.45
Fika (45kr/person, betalas på plats)

15.15
Seminarium 2 – Att möta människor i svåra situationer
Som förebedjare och själavårdare är det inte ovanligt att möta människor som snabbt anförtror oss sina svåra livssituationer som exempelvis psykisk ohälsa, övergrepp av olika slag, svåra familjesituationer etc. Hur bemöter vi i det direkta mötet? Hur ber man vist i en sådan situation och hur vägleder man? Under detta seminarium kommer du att få verktyg som rustar dig för att bättre kunna möta människor i behov av akut stöd. Du kommer dessutom att få redskap som hjälper dig att hantera och bearbeta vad du anförtrotts.

​Seminariet kostar inget, men anmäl dig så att vi vet hur många som kommer!

18.30
Kvällsmöte
En kväll fylld av lovsång och tillbedjan, vittnesbörd, förbön och Christine Viklund predikar.

Kvällsmötet är öppet för alla, ingen anmälan krävs.