Det är dags att fira 100 år!

För 100 år sedan startade det som idag är Pingstförsamlingen Västra Frölunda. 18 personer på Ragnars veranda tog beslutet och hundra år senare kan vi se tillbaka och förundras över Guds trofasthet. Vi vill ta tillfället att fira och tacka för de hundra år som gått, men också låta det bli ett avstamp inför framtiden för vi tror inte att Gud är färdig i Frölunda! Välkommen att vara en del av vårt 100-årsjubileum som sträcker sig över tre veckor och fyra helger, 9 september ​till 1 oktober!

Under vårt jubileum kommer vi att göra en stor insamling till vår blivande hundraåring. Syftet med insamlingen är att skapa förutsättningar för det som Gud vill göra, genom vår församling, framöver. Därför vill vi uppmuntra dig och din familj att be och fundera över vilket utrymme ni har att ge en extra gåva till församlingen som present på 100-årsdagen!

Märk din gåva med 'Jubileum'

​Bg 441-8216  | Swish 123 588 11 07

9 ​september 12.00
Hopp för frölunda-dagen

Tillsammans med våra samarbetspartners och andra aktörer som är med och sprider hopp, glädje och trygghet till vårt Frölunda bjuder vi in till en rolig dag i och utanför vår kyrka. Det blir en dag full med aktiviteter som t.ex. hoppborgar, tävlingar, tipspromenad, livemusik mm. Dessutom serveras nybakad pizza, grillat och fika mm. Ett perfekt tillfälle att bjuda med vänner och bekanta! Välkommen kl. 12.00! ​

Vill du hjälpa till som volontär under dagen? Anmäl dig här!​

12​ september 18.00
Panelsamtal – "Finns det hopp för Frölunda?"

Vi samlar politiker, företrädare för bostadsbolag och stadsbyggnadskontor, polis samt representanter från näringsliv och kyrka för att samtala utifrån frågan "finns det hopp för Frölunda?". Välkommen till ett spännande samtal om vårt områdes framtid där du också får chansen att ställa dina frågor. 

16​ september 18.00
Cafékväll

En kväll i gemenskapens tecken med ​Roland Lundgren, Richard Niklasson och duon Karin och Rickard Johansson som gäster. ​Kvällen anordnas i samarbete med Läkarmissionen och kommer att innehålla både musik och historieberättande av församlingens historia, samt gott att fika.

23​ september 19.00
Konsert med Samuel LjungblahD

Äntligen är Sveriges svängigaste man med band tillbaka hos oss och det kommer bli en hejdundrandes konsert!

Biljetterna kommer att kosta 200:- och betalas genom att swisha till 123 030 06 57 samt att du anmäler dig här.

30​ september 16.00
Festkväll

För dig som är en del av vår församling bjuds du in till en festkväll i nostalgins tecken. En helkväll där vi skrattar, umgås och minns tiden som varit!
Det kommer serveras en middag till ett självkostnadspris på 225kr.

Anmäl dig till festen här!

Gudstjänster

Självklart kommer även våra gudstjänster att gå i jubileets tecken. Den 24 september kommer vi att ha en gudstjänst med särskilt fokus på den som inte är van vid att gå i vår kyrka så fundera redan nu över vem du vill bjuda med dig! 

Måndagen efter, den 25 september kl. 18.30, har vi också Alpha-start som inleds med en prova-på-kväll. Läs mer om Alpha här.