FYREN

Restaurang, café & konferens

ÖPPETTIDER

Måndag till fredag, 10.00–15.00
Lunchen serveras 11.00–14.00

​Välkommen till vår​ lunchservering!​

Dagens ​lunch

Pris 110:–/person (10:– går till välgörande ändamål).

Varje dag serveras en rätt med antingen kött eller fisk, samt ett vegetariskt alternativ.
I priset ingår även sallad, hembakat bröd & smör, kaffe och kaka.​


Take away 100kr. Beställ på 031-450451.


​Det ​finns som vanligt även ​möjlighet att köpa fika.


​Betala gärna med kort eller Swish.

Swish-nummer: ​123 030 06 57



​SMÖRGÅSTÅRTA

Vi erbjuder smörgåstårta till beställning.


Ost och skinka

8 bitar                     600 kr

12 bitar                   900 kr

18 bitar               1 350 kr  

24 bitar               1 800 kr


​Räkor

​8 bitar​​​​​​                      ​​​​​​640 kr

12 bitar                    960 kr

18 bitar                1 440 kr

24 bitar                1 920 kr


​Räkor och rökt lax

8 bitar​​​​​​                      ​​​​​​640 kr

12 bitar                    960 kr

18 bitar                1 440 kr

24 bitar                1 920 kr

​​​​

​Beställ på 031-450451 eller kom in och prata med oss i restaurangen.

​​

Ät och gör skillnad

10 kronor av din lunch går till församlingens välgörenhetsarbete, bland annat till utsatta kvinnor och barn i Kongo.

Hittills har era luncher inbringat ​​​​

7​​33.3​45 kronor (fr.o.m augusti 2013 t.o.m. ​​april 202​3).

Läs mer om Pingstkyrkan i Västra Frölundas internationella arbete här.

Boka konferens hos oss!

​Vi har ett par olika lokaler att hyra ut och erbjuder ett konferenspaket ​där det ingår lunch och fika.

​Lämna gärna en recension på Google!

​Skriv gärna vad du tyckte om ditt besök och hjälp andra att hitta till oss.


Veckomeny

FREDAG 26/5

Fisk: Fyrens mustiga fisksoppa med aioli och vitlöksbröd.

Kött: Skinkstek, kokt potatis, gräddsås och pressgurka.

Veg: Vad huset har att erbjuda.


MÅNDAG 29/5

Kött: Krämig kycklingpasta med grönsaker.

Kött: Isterband med stuvad potatis, citron och rödbetor.

Veg: Linsgryta, ris och örtås.

TISDAG 30/5

Fisk: Ugnsbakad fiskfilé, kokt potatis och saffransås.

Kött: Pyttipanna, stekt ägg och rödbetor.

Veg: Vegetarisk pyttipanna, stekt ägg och rödbetor.

ONSDAG 31/5

Kött: Fläskkotlett, klyftpotatis och champinjonsås.

Kött: Nasigoreng med blandfärs, grönsaker och ris. Serveras med mangochutney.

Veg: Ugnsbakad fylld paprika, serveras med ris och kall sås.

TORSDAG 1/6

Kött: Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon. Alternativt stekt fläsk med bruna bönor eller löksås och kokt potatis samt rårörda lingon.

Kött: Lamm- och grönsakswok med smached potatis och citronkräm.  

Veg: Raggmunk med rostade rotfrukter, rårörda lingon och citronkräm.

FREDAG 2/6

Fisk: Fyrens mustiga fisksoppa med aioli och vitlöksbröd.

Kött: Currygryta med fläskkött och ris, picklad rödlök.  

Veg: Vad huset har att erbjuda.