FYREN
Restaurang, café & konferens
ÖPPETTIDER
Måndag till fredag, 10.00–15.00
Lunchen serveras 11.00–14.00
Välkommen till vår lunchservering!
Dagens lunch
Pris 110:–/person (10:– går till välgörande ändamål).
Varje dag serveras en rätt med antingen kött eller fisk, samt ett vegetariskt alternativ.
I priset ingår även sallad, hembakat bröd & smör, kaffe och kaka.
Take away 100kr. Beställ på 031-450451.
Det finns som vanligt även möjlighet att köpa fika.
Betala gärna med kort eller Swish.
Swish-nummer: 123 030 06 57
SMÖRGÅSTÅRTA
Vi erbjuder smörgåstårta till beställning.
Ost och skinka
8 bitar 600 kr
12 bitar 900 kr
18 bitar 1 350 kr
24 bitar 1 800 kr
Räkor
8 bitar 640 kr
12 bitar 960 kr
18 bitar 1 440 kr
24 bitar 1 920 kr
Räkor och rökt lax
8 bitar 640 kr
12 bitar 960 kr
18 bitar 1 440 kr
24 bitar 1 920 kr
Beställ på 031-450451 eller kom in och prata med oss i restaurangen.
Ät och gör skillnad
10 kronor av din lunch går till församlingens välgörenhetsarbete, bland annat till utsatta kvinnor och barn i Kongo.
Hittills har era luncher inbringat
733.345 kronor (fr.o.m augusti 2013 t.o.m. april 2023).
Läs mer om Pingstkyrkan i Västra Frölundas internationella arbete här.
Boka konferens hos oss!
Vi har ett par olika lokaler att hyra ut och erbjuder ett konferenspaket där det ingår lunch och fika.
Lämna gärna en recension på Google!
Skriv gärna vad du tyckte om ditt besök och hjälp andra att hitta till oss.
Veckomeny
FREDAG 26/5
Fisk: Fyrens mustiga fisksoppa med aioli och vitlöksbröd.
Kött: Skinkstek, kokt potatis, gräddsås och pressgurka.
Veg: Vad huset har att erbjuda.
MÅNDAG 29/5
Kött: Krämig kycklingpasta med grönsaker.
Kött: Isterband med stuvad potatis, citron och rödbetor.
Veg: Linsgryta, ris och örtås.
TISDAG 30/5
Fisk: Ugnsbakad fiskfilé, kokt potatis och saffransås.
Kött: Pyttipanna, stekt ägg och rödbetor.
Veg: Vegetarisk pyttipanna, stekt ägg och rödbetor.
ONSDAG 31/5
Kött: Fläskkotlett, klyftpotatis och champinjonsås.
Kött: Nasigoreng med blandfärs, grönsaker och ris. Serveras med mangochutney.
Veg: Ugnsbakad fylld paprika, serveras med ris och kall sås.
TORSDAG 1/6
Kött: Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon. Alternativt stekt fläsk med bruna bönor eller löksås och kokt potatis samt rårörda lingon.
Kött: Lamm- och grönsakswok med smached potatis och citronkräm.
Veg: Raggmunk med rostade rotfrukter, rårörda lingon och citronkräm.
FREDAG 2/6
Fisk: Fyrens mustiga fisksoppa med aioli och vitlöksbröd.
Kött: Currygryta med fläskkött och ris, picklad rödlök.
Veg: Vad huset har att erbjuda.