FYREN
Restaurang, café & konferens
ÖPPETTIDER
Måndag till fredag, 10.00–15.00
Lunchen serveras 11.00–14.00
Välkommen till vår lunchservering!
Dagens lunch
Pris 110:–/person (10:– går till välgörande ändamål).
Varje dag serveras en rätt med antingen kött eller fisk, samt ett vegetariskt alternativ.
I priset ingår även sallad, hembakat bröd & smör, kaffe och kaka.
Take away 100kr. Beställ på 031-450451.
Det finns som vanligt även möjlighet att köpa fika.
Betala gärna med kort eller Swish.
Swish-nummer: 123 030 06 57
SMÖRGÅSTÅRTA
Vi erbjuder smörgåstårta till beställning.
Ost och skinka
8 bitar 600 kr
12 bitar 900 kr
18 bitar 1 350 kr
24 bitar 1 800 kr
Räkor
8 bitar 640 kr
12 bitar 960 kr
18 bitar 1 440 kr
24 bitar 1 920 kr
Räkor och rökt lax
8 bitar 640 kr
12 bitar 960 kr
18 bitar 1 440 kr
24 bitar 1 920 kr
Beställ på 031-450451 eller kom in och prata med oss i restaurangen.
Ät och gör skillnad
10 kronor av din lunch går till församlingens välgörenhetsarbete, bland annat till utsatta kvinnor och barn i Kongo.
Hittills har era luncher inbringat 687.865 kronor (fr.o.m augusti 2013 t.o.m. december 2022).
Läs mer om Pingstkyrkan i Västra Frölundas internationella arbete här.
Boka konferens hos oss!
Vi har ett par olika lokaler att hyra ut och erbjuder ett konferenspaket där det ingår lunch och fika.
Lämna gärna en recension på Google!
Skriv gärna vad du tyckte om ditt besök och hjälp andra att hitta till oss.
Veckomeny
FREDAG 3/2
Fisk: Fyrens mustiga fisksoppa med aioli och vitlöksbröd.
Kött: Helstekt fläskkarré, kokt potatis, skysås, brysselkål och halloumi.
Veg: Vad huset har att erbjuda.
MÅNDAG 6/2
Kött: Schnitzel med potatisgratäng, picklad gulbeta, grönpepparsås och bakad persiljerot.
Veg: Grillad halloumi med potatisgratäng, picklad gulbeta, grönpepparsås och bakad persiljerot.
TISDAG 7/2
Fisk: Ugnsbakad kolja, kokt potatis, ägg och persiljesås.
Kött: Kycklingklubba, BBQ-sås, ris och ugnsbakad fänkål.
Veg: Ugnsbakade auberginehalvor med fetaost, tomat, ris med mynta och citron.
ONSDAG 8/2
Kött: Sirapsbakad kålpudding, kokt potatis, skysås och rårörda lingon.
Veg: Vegetarisk kålpudding, kokt potatis, skysås och rårörda lingon.
TORSDAG 9/2
Kött: Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde.
Kött: Rökt lamm, grönsaker, rosmarinbakad potatis och citronkräm.
Veg: Ärtsoppa, pannkakor med sylt och grädde.
FREDAG 10/2
Fisk: Fyrens mustiga fisksoppa med aioli och vitlöksbröd.
Kött: Ugnsbakad falukorv, potatismos och wokade grönsaker.
Veg: Vad huset har att erbjuda
Chokladpudding med grädde till efterätt.
PRIS 110 kr (10 kr går till välgörande ändamål).
I priset ingår sallad, hembakat bröd & smör, kaffe och kaka.
TAKE AWAY 100 kr.
VI HAR ÖPPET vardagar 10.00–15.00 (dagens lunch serveras 11.00–14.00)